Bakkallar Esnaf Odası ile TEB arasında

Bakkallar Esnaf Odası ile TEB arasında kredi protokolü imzalandı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odası ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Afyonkarahisar Şubesi yöneticileri, oda üyesi esnaflara destek vermek için kredi protokolü imzalandı.
     Oda binasında gerçekleştirilen imza törenine, Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Oda Başkanı Cengiz Üstün, Türk Ekonomi Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Abdullah Kayrım ile oda yöneticileri katıldı.
     TEB Afyonkarahisar Şube Müdürü Abdullah Kayrım, imza töreninde yaptığı açıklamada, TEB olarak Afyonkarahisar il merkezinde 2 şubenin bulunduğunu belirtti.
     Odaya kayıtlı esnafların 30 bin liraya kadar olan kredi taleplerinin yanı sıra tüm bankacılık işlemleri için seferber olacaklarını ifade eden Kayrım, kredili veya kredisiz her türlü bankacılık ihtiyaçlarına cevap verebileceklerini kaydetti.
     Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile başlayıp, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) ile devam eden protokol anlaşmalarının, bugünde Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odasında imza altına aldıklarını belirten Kayrım, şunları kaydetti:
     Bu imzayla odaya bağlı üyeler ihtiyaç duyduklarında dükkana şenlik kredisinden faydalanabilecekler. Oda üyesi esnaflara, aylık eşit veya esnek taksitli 36 aya kadar vadeli kredi için yüzde 0,85 oranında faiz uygulayacağız. Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odası ile yapılan protokolle taksitli ticari-esnaf kredisinden yararlanan üyeler, aynı zamanda bankanın işyerim güvende sigortası ürününe sahip olurlarsa bankacılık hizmetlerinde ve indirimlerden de faydalanabilecekler.
     Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Oda Başkanı Cengiz Üstün de, böyle bir protokolün oda üyesi esnaflara büyük avantajlar sağlayacağını ifade etti.
     Konuşmaların ardından kredi protokolü imzalandı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Bakkallar Esnaf Odası ile TEB arasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER