Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Yeni Malatyasporu yenerek önümüzdeki haftalar için moral bulmak istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Yeni Malatyasporu yenerek moral bulmak istedeklerini söyledi.
     Denizli Belediyespor, 24 Şubat Pazar günü sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Teknik direktör Adnan Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performansın zorlu karşışlaşma öncesi kendilerini ümitlendirdiğini söyledi.
     Rakibin güçlü olduğunu, maçı kazanarak gelecek haftalara daha mutlu girmek istediklerini ifade eden Erkan, Futbolcularımızı hem fizik hem de zihinsel olarak bu maça hazırlıyoruz. Tecrübeli ve teknik kapasitesi yüksek bir takım olan Yeni Malatyasporu yenerek önümüzdeki haftalar için moral bulmak ve camiamızı sevindirmek istiyoruz dedi.
     Sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını belirten Erkan, hafta sonu oynanacak maç için taraftarlarından destek istedi.
     Antrenmanı başkan yardımcıları Sait Özkan ve Akın Çelik ile diğer yönetim kurulu üyeleri de izledi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER