BANSİAD, BAÜ Rektörü Alkan ve Vergi

BANSİAD, BAÜ Rektörü Alkan ve Vergi Dairesi Müdürü Üzarı konuk etti -Üzar, en yüksek gelir vergisi ödeyen firmalara plaket verdi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD), haziran ayı toplantısında, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan ve Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzarı konuk etti.
     BANSİAD Başkanı Hakan Öztürk, Hotel Panderma Portta gerçekleşen toplantının açılışında, Balıkesir büyükşehir yönetim alanının, İstanbul ve Kocaelide olduğu gibi tüm il sınırları alanına yayılmasının doğru olmadığını düşündüklerini söyledi.
     İstanbul ve Kocaelinin, kendine özgü özelliklere sahip kentler olması nedeniyle bu açıdan Balıkesir ile hiçbir benzerlik göstermediğini dile getiren Öztürk, Bu konudaki ayrıntılı açıklamalarımızı, önümüzdeki dönemde, bilimsel olarak kamuoyuna sunacağız. Umarım, yapılan tartışmalar sonucunda Balıkesir, Bandırma ve ilimizdeki tüm ilçelerimiz için en uygun yönetim biçimini bulabiliriz dedi.
     Toplantıda BANSİADın fahri üyelik rozeti takılan Prof. Dr. Alkan ise dünyanın en büyük 17. ekonomisi olan Türkiyenin bilimsellik açısından da yine aynı sırada yer aldığını belirterek, Unutmayalım ki, güç, zenginlik ve bilim, at başı giden kavramlardır. Bu kavramlar, birbirini bütünler diye konuştu.
     Konuşmaların ardından, Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar, 2011 yılı vergilendirme döneminde en yüksek gelir vergisi ödeyen firmalara plaketlerini verdi.
    
     Muhabir : Ahmet Pesen
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber BANSİAD, BAÜ Rektörü Alkan ve Vergi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER