Bartındaki protokol krizi

Bartındaki protokol krizi -Bartın TSO Başkanı Toksöz: -Konu, bu kadar büyütülecek ve tekrar tekrar gündeme getirilecek bir konu değildir


BARTIN (A.A) - Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, kentte vali ile Saadet Partililer arasında yaşanan olayın büyütülecek ve tekrar tekrar gündeme getirilecek bir konu olmadığını belirtti.
     Toksöz, yaptığı yazılı açıklamada Bartın Valisi Bülent Savur ile Saadet Partisi yöneticileri arasında yaşanan küçük bir sıkıntının tüm yaygın ve yerel basında yer aldığını belirtti.
     Vali Savurun, ilin daha ileri gitmesi için her zaman sanayicinin, yatırımcının yanında olduğunu, ilin yönetimine bir düzen ve intizam gelmesi için elinden geldiğince uğraş verdiğini ifade eden Toksöz, şunları kaydetti:
     Saadet Partisi il yönetimi de ilimizin insanlarından oluşan, vaktinde iktidar partisi olarak da görev yapmış, yaşadıkları kente değer katmaktan başka amaçları olmayan insanlardan oluşmaktadır. Bir yanlış anlaşılma ya da protokol hatası yaşanmış olabilir. Farkında olmadan yapılan bu hataya karşılık verilen tepki belki de maksadını aşmış olabilir ama burada Sayın Valimizin herhangi bir şekilde art niyeti yoktur. Valimiz valimizdir, Saadet Partisi ise İçişleri Bakanlığı izni ile kurulmuş ülkemizin partisidir. Ama konu bu kadar büyütülecek ve tekrar tekrar gündeme getirilecek bir konu değildir.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Bartındaki protokol krizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER