Bartın Valisi Savur:

Bartın Valisi Savur: -Bartında yapacağımız yeni bir uygulamayla basında çıkan haberlerle ilgili kurumlardan açıklama isteyeceğim


BARTIN (A.A) - Bartın Valisi Bülent Savur, Bartında yapacağımız yeni bir uygulamayla basında çıkan haberlerle ilgili kurumlardan açıklama isteyeceğim dedi.
     Vali Savur, Bartın Gerçek Gazeteciler Derneği Başkanı Süleyman Karamanı kabulünde yaptığı konuşmada, görev sürecinde edindiği izlenimler neticesinde kent basınının olaylara sağduyulu yaklaştığını gördüğünü belirtti.
     Basının, denetim görevi konusunda kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden Savur, şöyle konuştu:
     Yapacağımız icraatları beğenen de olacak, beğenmeyen de. Bunun yanında iyi veya kötü yönde eleştiriler de olabilir. Eleştiri olmaması için hiçbir şey yapmamak gerekir. Bartında yapacağımız yeni bir uygulamayla basında çıkan haberlerle ilgili kurumlardan açıklama isteyeceğim. Hangi kurumla alakalı bir haber çıkarsa o kurum yapılan haberin ardından tatmin edici bir açıklama yapacak. Bu açıklamaları da valilik sitesinde kamuoyuyla paylaşılacağız.
     Karaman da uygulamanın kamuoyunu bilgilendirme açısından sevindirici ve yapıcı bir uygulama olacağını vurgulayarak, Savura üzerinde Arapça Asr süresinin yazılı olduğu bakır levha hediye etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Bartın Valisi Savur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER