Yüzme Federasyonu Başkan Yardımcısı Bozdoğan,

Yüzme Federasyonu Başkan Yardımcısı Bozdoğan, PAÜ Rektörü Bağcıyı ziyaret etti


DENİZLİ (A.A) - Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mashar Bozdoğan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcıyı makamında ziyaret etti.
     Bozdoğan, Yüzme Milli Takımlar Başantrenörü Hakan Eskioğlu ile birlikte PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcıyı ziyaret ederek, federasyona üniversite arasında işbirliği olaraklarını görüştü.
     PAÜdeki tesislerin Türkiyenin hiçbir yerinde olmadığını belirten Bozdoğan, PAÜnün tesisleri sadece Türkiyede değil, Avrupa da yüzme havuzu, altyapısı, kondisyon merkezleri, jakuzi ve hamamları ile örneği görülmeyen mükemmel bir tesis. Sporun bilimle birleştirilmesi için çalışmalarımız var. Bu yönde PAÜ ile birlikte çalışmayı arzuluyoruz diye konuştu.
     Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı da üniversite olarak spora büyük önem verdiklerini belirterek, üniversitenin spora ciddi yatırımlar yaptığını söyledi.
     Uluslararası standartlardaki yüzme havuzunun yanı sıra kondisyon merkezleri, spor salonları, açık ve kapalı tenis kortları gibi bir çok tesise sahip olduklarını ifade eden Bağcı, Bunun yanında sporu bilimsel olarak ele alan ve Türk sporuna katkı sağlayan öğretim elemanlarımız var. Türkiye Yüzme Federasyonu ile birlikte çalışmayı biz de isteriz dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Yüzme Federasyonu Başkan Yardımcısı Bozdoğan, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER