Başkan Ok, evlilikte 50. yılını dolduran

Başkan Ok, evlilikte 50. yılını dolduran Başer çiftini ziyaret etti


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, evlilikte 50. yılını dolduran Mehmet ve Fatma Başer çiftini evlerinde ziyaret etti.
     Ok, çiftin kızlarının kendisine e-posta yoluyla ulaşarak anne ve babasının evliliklerinin 50. yıl dönümünü idrak ettiklerini bildirmesi üzerine, ziyaret etme kararı aldığını belirtti.
     Çifti kutlayan Ok, "Evlilikte 50 yılı geride bırakmak, acı ve tatlı günlerde bir ve beraber olmak, hele hele bunu karşılıklı sevgi, saygı ve büyük bir uyum içinde gerçekleştirmek, takdire şayan, gıpta edilecek bir durumdur. Sevginizle, saygınızla, sabrınızla, fedakarlığınızla birçok genç çifte güzel bir örnek teşkil ediyorsunuz. Yuvanızdaki huzurun ömür boyu sürmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
     Başer çifti de ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Huzur içinde sürdürdüğümüz evliliğimizin 50. yıl dönümündeki mutluluğumuzu, Belediye Başkanımızla da paylaşmayı arzu ettik. Bunu kendilerine ilettik. Gösterdikleri ilgi ve yakınlık bizi çok duygulandırdı. Çok mutluyuz, kendisine şükran borçluyuz" dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Başkan Ok, evlilikte 50. yılını dolduran Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER