Başkan Özhaseki Harikalar Diyarında

Başkan Özhaseki Harikalar Diyarında


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Anadolu Harikalar Diyarını gezdi.
     Özhaseki, kentin sosyal ve kültürel hayatına renk katacak projelerden olan Anadolu Harikalar Diyarında incelemelerde bulundu.
     Devam eden inşaatları gezen Özhaseki AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile birlikte projenin uygulandığı Cırgalan Bölgesinde inşaat halinde olan bilim merkezi, spor sahaları, sosyal tesisler, otoparklar, yürüyüş yolları, hayvanat bahçesi, su kayağı parkı, buz pateni pisti inşaatlarını gezdi.
     Projenin kentin gelişimi yönündeki en büyük projelerden biri olduğuna dikkati çeken Özhaseki, havaların soğumasına rağmen inşaatların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
     İnşaatların bir an önce tamamlanması için çalıştıklarını belirten Özhaseki, Kar kış demeden bu inşaatları yaz dönemine yetiştirmek istiyoruz. Burası Anadolu Harikalar Diyarı ismini verdiğimiz, içerisinde 10 ayrı etkinliğin yapılabileceği 700 bin metrekare üzerine kurulu bir bölge. Burayı herkesin görmek isteyeceği, çoluk çocuğunu gezdirmek için geleceği, keyif alacağı bir mekan haline getirmeye çalışıyoruz dedi.
     Senelerdir şehrin altyapısı ve üstyapısıyla ilgili bir gayretin içinde olduklarını ifade eden Başkan Özhaseki, Altyapı ve üstyapının tamamlanmasıyla birlikte artık Kayseride kültür ve sanat projelerine, keyifli projelere yöneldik. Her bir köşede inşaatların devam ediyor. Burada yüzlerce insan, onlarca iş makinesi çalışıyor. Öyle ümit ediyorum ki Harikalar Diyarını yaz ortalarına doğru bitiririz ve Kayserili vatandaşlarımızın hizmetine sunarız diye konuştu.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Başkan Özhaseki Harikalar Diyarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER