Basketbol

Basketbol -TOFAŞ Antrenörü Çakı: Antalya Büyükşehir Belediyesi maçına iyi başladık. Zaman zaman oyunda kopmalar olsa da sahadan 11 farkla galip ayrıldık


BURSA (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından TOFAŞın antrenörü Ahmet Çakı, 91-80 kazandıkları Antalya Büyükşehir Belediyesi maçına ilişkin Maça iyi başladık. Zaman zaman oyunda kopmalar olsa da sahadan 11 farkla galip ayrıldık dedi.
     Çakı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi karşısında bir ara 17 sayılık fark yakaladıklarını, bu farkın kendileri için dezavantaj oluşturduğunu belirtti.
     Karşılaşmaya başarılı bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Çakı, Bir ara farkı 17 sayıya kadar çıkardık. Bu fark, bize dezavantaj yarattı ve rehavet oluşturdu. Bunu iyi değerlendiren rakibimiz son çeyreğin ortalarında farkı 4 sayıya kadar indirdi. Oyuncular yeniden toparlanarak farkın daha fazla kapanmasını önledi diye konuştu.
     Çakı, lig ve Avrupa maçlarında iyi işler yaptıklarına dikkati çekerek, Önümüzde zorlu maçlar var. Ligdeki 12 maçta, 6 galibiyete ulaşmak istiyoruz. EuroChallenge Cup maçlarımız 15 Ocakta başlayacak. Hazırlıklarımızı rakiplerimizi analiz ederek sürdürüyoruz dedi.
     Takım kaptanı Can Altıntığın Antalya Büyükşehir Belediyesi maçında hafif bir sakatlık geçirdiğini ve yapılacak kontrollerinden sonra sağlık durumunun belli olacağını söyleyen Çakı, Elonunun de belinde bir sakatlık olduğunu ifade etti.
     Çakı, Aliağa Petkim maçı hazırlıklarına başladıklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER