Tütüncü 2,5 ayda 3 bin 220

Tütüncü 2,5 ayda 3 bin 220 öğrenciye ders verdi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2,5 ay önce başlatılan eğitim projesi kapsamında 3 bin 220 ortaokul öğrencisini belediye hizmet binasında ağırlayarak, onları yerel yönetimler konusunda bilgilendirdi.
     Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye tarafından yaklaşık 2,5 aydır sürdürülen ve bölgedeki 67 ortaokulu kapsayan eğitim projesi kapsamında, sosyal bilgiler dersinde yerel yönetimler konusunu işleyen 3 bin 220 öğrenci, kendilerini belediye hizmet binasında konuk eden Hakan Tütüncü tarafından, belediyenin genel hizmetleri ve birimleri hakkında bilgilendirildi.
     Başkan Tütüncü, eğitim projesinin finalinde Avni Çöllü Ortaokulundan 50 öğrenciyi Belediye Meclis Salonunda konuk etti. Yerel yönetimlerin işleyişi konusunda bilgiler veren Tütüncü, öğrencilerin sorularını da cevapladı.
     Okulların fiziki eksiklerini ve ihtiyaçlarını giderme gayreti içinde olduklarını ifade eden Tütüncü, öğrencilere yönelik bu gibi çeşitli eğitim programları düzenlediklerini, bunların yanı sıra manevi değerleri yaşatacak, Türk kültürü ve edebiyatına katkı sağlayacak, okullar arası yarışmalar düzenlediklerini anlattı.
     Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak temel belediye hizmetlerinin yanı sıra kültür ve sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini dile getirerek, her ay 60a yakın kültür ve sanat etkinliği düzenlediklerini, sinemadan tiyatroya, söyleşilerden sergiye kadar birçok farklı dalda ücretsiz etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncü 2,5 ayda 3 bin 220 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER