Basketbol: Erkekler İkinci Ligi

Basketbol: Erkekler İkinci Ligi -BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, bu sezon mücadele edecek takım kadrosunu tanıttı


BALIKESİR (A.A) - Basketbol Erkekler İkinci Lig takımlarından BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, 2012-2013 sezonunda mücadele edecek takım kadrosunu, tanıttı.
     Balıkesir Organize Sanayi Sitesindeki takımın sponsoru olan firmada gerçekleşen toplantıda, teknik heyetin yanı sıra takımın geçen yıldan devam eden ve yeni katılan toplam 11 oyuncusu tanıtıldı.
     Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yırcalı, Bandırmada Beko Basketbol Liginde bir, Balıkesir ve Bandırmada Erkekler İkinci Liginde iki olmak üzere ilin önemli üç basketbol takımının bulunduğunu dile getirerek, Türkiyede en fazla seyircisi olan 4. iliz dedi.
     Basketbolda ligin ilk sıralarında olmayı hedeflediklerini belirten Yırcalı, şöyle devam etti:
     İnşallah ileride Beko Basketbol Liginde oynarız. Her ne kadar play-offlarda kıl payı kaybetsek de hedefimiz, bu olmalı. Yaklaşık son üç yıl içinde BESTin Balıkesir Basketbol Kulübüne verdiği destek ciddi boyuta ulaşmış durumda. Firma, bu işi tamamen sosyal sorumluluk projesi olarak görüyor. Balıkesirde basketbolun, Türkiyede Balıkesirin tanıtımı açısından bu destek önemli. Önümüzde İstanbul ve Ankarada yapacağımız maçlar var. Bu maçlardan galibiyetle dönmek istiyoruz.
     Konuşmaların ardından takım kadrosu, tek tek isimleri ve oynayacakları mevkileri belirtilerek, basın mensuplarına tanıtıldı.
     Toplantı sonunda Sinan Yırcalı, takıma sponsor olan firmaların yöneticilerine forma hediye etti.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Basketbol: Erkekler İkinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER