Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası -Hacettepe Üniversitesi Başantrenörü Bayramoğlu: Oyuncularım iyi mücadele etti, her geçen gün takım olma yolunda ilerliyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası (B) Grubu maçında Aliağa Petkimi 90-89 yenen Hacettepe Üniversitesi Başantrenörü Alp Bayramoğlu, Oyuncularım iyi mücadele etti, her geçen gün takım olma yolunda ilerliyoruz dedi.
     Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayramoğlu, turnuvanın ilk maçının her takım için önemli olduğunu belirterek, içinde bulundukları dönemi hazırlık periyodu olarak gördüklerini söyledi.
     Kupa maçlarında lig için hazırlık ve güven sağlamak istediklerini ifade eden Bayramoğlu, maçın ilk periyodunda kötü savunmayla başladıklarını kaydetti
     Bayramoğlu, iyi defans yaptıkları zaman oyunda dengeyi kurduklarını dile getirerek, Bennermanla ekstra sayılar bulduk. Oynayan her oyuncudan da katkı aldık. Bu sonuçlar başlangıç, bizim için sonu önemli. Buna konsantre olmaya çalışacağız diye konuştu.
     Hazırlık dönemini iyi değerlendirdiklerini belirten Bayramoğlu, Oyuncularım iyi mücadele etti, her geçen gün takım olma yolunda ilerliyoruz dedi.
    
     -Aliağa Petkim cephesi-
    
     Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay da dar bir kadroyla mücadele ettiklerini belirterek, takımın durumunun beklentilerin altında olduğunu söyledi.
     Konuyla ilgili bir takım önlemler alacaklarını ifade eden Bıyıktay, gelecek maçları kazanarak üst tura çıkmayı hedeflediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER