Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Minnihanov:

Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Minnihanov: -Yakın bir zamanda yatırımcılara enerji ve başka sanayi alanlarında geniş olanaklar sağlayacağız


BURSA (A.A) - Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Yakın bir zamanda yatırımcılara enerji ve başka sanayi alanlarında geniş olanaklar sağlayacağız dedi.
     Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğince (OİB) düzenlenen, Türkiye-Tataristan Otomotiv Ticaret ve Yatırım İşbirliği Forumuna katılmak üzere Bursaya gelen Minnihanov, Coşkunöz Holdingi ziyaret etti.
     Holdingin üretim alanını gezen ve yetkililerden bilgi alan Minnihanov, Türkiye ile Tataristan arasındaki ilişkilerin gayet iyi bir seviyede olduğunu belirterek, bunu geliştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.
     Minnihanov, Coşkunöz Holdingin üretim alanını çok beğendiğini ifade ederek, Gördüklerimden çok etkinlendim. İşçilerin çalışma şartları çok iyi. Dünya standartlarında, eğitimli, yetkin ve konusunda uzman olanların çalıştığı bir firma. Başarılarınızın devamını diliyorum ve sizi Tataristana bekliyorum diye konuştu.
     Türk iş adamlarıyla özellikle otomotiv sanayi alanında işbirliği yapmayı planladıklarını vurgulayan Minnihanov, Yakın bir zamanda yatırımcılara enerji ve başka sanayi alanlarında geniş olanaklar sağlayacağız. Bizim şirketlerimizle Türk şirketleri arasındaki işbirliğinin artmasını arzuluyoruz ifadesini kullandı.
     Coşkunöz Holding Genel Koordinatörü Cenk Yöney de Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
     Coşkunöz Grubu olarak Tataristana yatırım yapmayı planladıklarını belirten Yöney, şunları kaydetti:
     Tataristanda yeni bir yatırım yapmak suretiyle bölgede otomotiv ana sanayisine destek verecek güçlü bir Türk firması olarak yer almayı ve bu şekilde Tataristanın sanayi yolculuğunda ufak da olsa bir katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Yatırımlarımızın Türkiye ve Tataristan için hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Minnihanov: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER