Basketbol: TB2L play

Basketbol: TB2L play-off yarı finali -Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkanı Aksu: -"Umarım muhteşem bir sezonu Beko Basketbol Ligine yükselerek taçlandırmanın mutluluğunu yaşarız"


GİRESUN (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) play-off yarı final son maçında Trabzonspor Basketbol ile yarın sahasında karşılaşacak Yeşilgiresun Belediyesporda Kulüp Başkanı Kerim Aksu, sezonu Beko Basketbol Ligine yükselerek taçlandırmanın mutluluğunu yaşamak istediklerini belirtti.
     Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, Giresunu basketbol liginin en üst seviyesinde temsil etme hakkını kazanmak istediklerini, bunun için sadece bir engellerinin kaldığını vurguladı.
     Trabzonspor Basketbol ile yarın sahalarında karşılaşacaklarını, bu avantajı en iyi şekilde kullanacaklarını ifade eden Aksu, şunları kaydetti:
     "Bizler, teknik heyet, oyuncular, seyirciler, kısacası şehir bu müsabakaya kilitlendi. Galibiyet alarak işi bitireceğiz. Takımımıza sonuna kadar inanıyoruz. Bugüne kadar hep bizleri güldürdüler, bir kez daha güldürecekler. Hepsi yüreklerini ortaya koydu. Umarım muhteşem bir sezonu Beko Basketbol Ligine yükselerek taçlandırmanın mutluluğunu yaşarız."
     Aksu, müsabakada seyircilere çok büyük görev düştüğünü belirtti.
     Trabzonspor Basketbol ile Yeşilgiresun Belediyespor arasında yarın yapılacak kaşılaşmanın galibi, hem finale yükselecek hem de gelecek sezon Beko Basketbol Liginde mücadele etme hakkı kazanacak. İki takım daha önce oynanan iki maçta birer galibiyet elde etmişti.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Basketbol: TB2L play Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER