Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Bozbey: -Fenerbahçe maçını kazanarak ilk 3 iddiamızı sürdürmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanarak ilk 3 iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.
     Bozbey AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan sürede 18 galibiyet ve 6 mağlubiyet alarak 4. sırada bulunduklarını hatırlattı.
     Kayseri KASKİ ile Fenerbahçenin Türkiyeyi bu sezon Avrupa kupalarında başarıyla temsil ettiğine işaret eden Bozbey, şunları söyledi:
     Bu sezon takımımız FIBA Kadınlar Avrupa Kupasında, Fenerbahçede FIBA Kadınlar Avrupa Liginde final oynadı. İki takım, kupayı alamasa da ülkemizi çok iyi bir şekilde temsil etti. Yarın Avrupa kupalarında final oynayan iki takım karşı karşıya gelecek. Çok zor bir maç olacak. Rakibimiz çok güçlü. Ancak biz takımıza güveniyoruz. Fenerbahçe maçını kazanarak ilk 3 iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Ayrıca bu sezon ligde tek mağlup edemediğimiz takım da Fenerbahçe. Bu açıdan bu karşılaşma büyük önem taşıyor. Hedefimiz iyi bir mücadele sonucunda maçtan galip ayrılmak.
     Kadir Has Spor Salonunda yarın saat 18.00de oynanacak maça tüm basketbol sevenleri beklediklerini dile getiren Bozbey, Taraftarlarımızı Fenerbahçe maçında yanımızda görmeyi arzu ediyoruz. Sağ olsunlar onlar bu sezon bizi hiç yalnız bırakmadılar. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası final rövanş maçında 11 bin taraftarla rekor kırdık. Yarında taraftarlarımızdan salonu doldurmalarını istiyoruz diye konuştu.
     Bozbey, takımda eksik oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER