Kütüphane Haftası

Kütüphane Haftası -Yağlıdere Kaymakamı Aydoğan, öğrencilerle birlikte kitap okudu


GİRESUN (A.A) - Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan, 49. Kütüphane Haftası nedeniyle öğrencilerle birlikte kitap okudu.
     Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde düzenlenen kitap okuma etkinliğine Kaymakam Osman Aydoğan, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Verim, Belediye Başkan Vekili Ağabey Turan, Emniyet Amiri Turgay Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Bayram, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
     Kaymakam Aydoğan, öğrenim gören çocukların okul saatleri içinde günde en az 20 dakika kitap okumalarını sağlamak istediklerini ifade ederek, kültürün en iyi kitap vasıtasıyla aktarıldığını belirtti.
     Aydoğan, Okumadan hiçbir şey olunmuyor. Herkesin kitap okuması gerekiyor. Aile bireylerinin evde kitap okumamasının çocuklara kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasında bir dezavantajdır. Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencilerimizin hafta boyunca bol bol aileleriyle birlikte kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Projenin en önemli ayaklarından biri düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktır diye konuştu.
     Konuşmanın ardından Kaymakam ve beraberindekiler öğrencilerle birlikte okul bahçesinde 40 dakika sessizce kitap okudular.
    
     Muhabir: Aytekin Özdemir
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kütüphane Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER