Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "Türkiyenin her yerinde rakip takımlarla ilişkileri iyi olan camiayız"


ZONGULDAK (A.A) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türkiyenin her yerinde rakip takımlarla ilişkilerinin iyi olduğunu söyledi.
     Orman, Beko Basketbol Liginde oynanan Erdemirspor-Beşiktaş maçının ardından, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyıkı ziyaret etti.
     Ziyarette, ilçede bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Orman, Posbıyıka çalışmalarında başarı diledi. Posbıyık da Beşiktaşın başarılarıyla gurur duyduğunu ifade ederek, Ormana ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
     Galatasaraylı olduğunu söyleyen Posbıyıka Beşiktaş rozeti takan Orman, "Başkanım, bu rozetin yakandan çıkmamasını temenni ediyorum" dedi. Bunu üzerine Posbıyık da "Bana Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da rozet takmak istedi ama takamadı" karşılığını verdi.
     Orman, daha sonra Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneğinin bir otelde düzenlediği geceye katıldı.
     Beşiktaş Başkanı Orman, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Liginde Erdemirsporu yendiklerini hatırlatarak, "Keyifli ve centilmence bir maç oldu. Türkiyenin her yerinde rakip takımlarla ilişkileri iyi olan camiayız. Erdemirspor maçını da kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.
    
     -Aybabanın durumu ve Dalgakıranın istifası-
    
     Bir gazetecinin, teknik direktör Samet Aybaba ile yola devam edip etmeyecekleri yönündeki sorusuna Orman, "33 defa cevap veriyorum. Beşiktaş, ilkelerle yönetilen bir kulüptür. Son 4 maçımız var. Bu dört maçımızı oynayacağız ve sezon sonunda hep birlikte oturacağız" yanıtını verdi.
     Orman, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıranın istifasının hatırlatılması üzerine de "Hayırlısı olsun. İstifa tek taraflı bir müessese. Henüz benim önüme gelmedi, gelirse hemen kabul edeceğim" dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı / Halil İbrahim Avşar
     YayıncI: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER