Bilecikte öğrencinin üzerine kale direğinin devrilmesi

Bilecikte öğrencinin üzerine kale direğinin devrilmesi -Milli Eğitim Bakanı Avcı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu


BİLECİK (A.A) - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bozüyük ilçesinde üzerine kale direği devrilmesi sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Bakan Avcıyı, Sarar Alışveriş Merkezi önünde, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Kaymakam Oktay Kaya, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanefi Başıbüyük ile diğer ilgililer karşıladı.
     Daha sonra Bakan Avcı ve beraberindekiler, 8 Martta, Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin arkasında bulunan sahada futbol oynarken üzerine demir kale direği devrilmesi sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavi gördüğü Yoğun Bakım Servisinde önceki gün yaşamını yitiren 9. sınıf öğrencisi Yakup Lamanın (16), Çarşı Mahallesi Küme Evler Sokakta yaşayan ailesini ziyaret ederek, taziye çadırında başsağlığı diledi.
     Burada okunan duaların ardından Bakan Avcı, hayatını kaybeden öğrenci Lamanın babası Hacı Adil Lama ve yakınlarıyla bir süre görüştü.
     Bakan Avcı, taziye çadırı çıkışında Lamanın ablası Necla Demirel ve kardeşi Abdullah Lama ile de bir süre görüştü. Demirel, Kardeşimizi, kale direği bizden ayırdı. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın. Biz kardeşimizi çok seviyorduk dedi.
     Bakan Avcı, daha sonra Eskişehire hareket etti.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan - Barış Eren
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte öğrencinin üzerine kale direğinin devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER