Bilecikte park ve bahçelere kadın eli

Bilecikte park ve bahçelere kadın eli değdi -Park ve bahçelerin bakımında kadınlar çalışıyor


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, park ve bahçelerin güzelleştirilmesi çalışmalarında kadın personele görev verdiklerini bildirdi.
     Yağcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce toplum yararına hizmet ederek şehrin güzelleştirilmesi kapsamında çalışan kadınların, park ve bahçeleri daha güzel bir hale getirdiğini belirtti.
     Göreve geldiğinden itibaren kenti gösteren en önemli unsurların park ve bahçeler olduğunu söylediğini anımsatan Yağcı, şöyle devam etti:
     7den 70e herkesin ve her kesimin belediyesi olan Bilecik Belediyesi, her gün şehrin daha güzel bir hale gelmesi ve halkımıza layık olduğu hizmeti sunmak için yeni projeler üretiyor. Bugün, dünden daha iyiyiz. 2004 yılında Belediye Başkanlığına seçildiğim günden itibaren Bilecikte olan değişim ve gelişim, halkımız tarafından fark ediliyor.
     Yağcı, Bilecik Belediyesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Programları protokolü kapsamında park ve bahçelerde işe başlayan kadınların, çalışmalarını başarıyla sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecikte park ve bahçelere kadın eli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER