Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bozüyükte "Aile Haftası" etkinliği


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde, İlçe Müftülüğü Aile, İrşat ve Rehberlik Bürosu "Aile Haftası" nedeniyle program düzenledi.
     Belediye Düğün Salonundaki etkinliğe, Vali Halil İbrahim Akpınarın eşi Dr. Nihal Akpınar, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Kuran-ı Kerim kursu öğreticileri ve kursiyerler katıldı.
     Çakır, Akpınara Osmanlı armasının bulunduğu tabak hediye etti.
    
     -Bozüyükte Adalet Meslek Lisesi açılacak
    
     2013-2014 eğitim-öğretim yılında Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde, Adalet Meslek Lisesinin açılacağı bildirildi.
     Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, yaptığı yazılı açıklamada, Bozüyük Ticaret ve Meslek Lisesi bünyesinde, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı itibariyle açılacak lisede adalet ve zabıt katipliği bölümlerinin olacağını kaydetti.
     Marmara Bölgesinde İstanbulun ardından ikincisi açılacak Bozüyük Adalet Meslek Lisesinin, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonucuna göre 24 öğrenci alacağı belirten Başıbüyük, şöyle konuştu:
     "2013-2014 eğitim-öğretim yılında okulumuzda öğrenim görecek olan öğrencilerimiz için, eğitim ortamları ve okulun sosyal alanlarını iyileştirme, geliştirme ve yenileme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Stratejik planımızı gelişen ve değişen dünya şartlarına ve güncel eğitim hedeflerine uygun hale getirmek için yenilemekteyiz."
    
     -"Gençlik Haftası"
    
     (Fotoğraflı)
    
     AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, "Gençlik Haftası" nedeniyle mesaj yayınladı.
     Kurt, mesajında, gençlerin ülkenin değerleri olduğunu ve geçmişten bugüne bakıldığında, gençlere verilen değerin arttığını, fikir ve görüşleri alınarak uygulanmaya başlandığını kaydetti.
     Kurt, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     "Biz gençler, bu ülkenin temelleriyiz. Gençlerin olmadığı her yer de hayat neredeyse durma noktasına gelmekte ve heyecanını kaybetmektedir. AK Parti İl Gençlik Kolları olarak bizler de her daim bilinçli ve etrafını sorgulayan gençlerin yetişmesine destek vermiş ve bu konularla ilgili sürekli etkinlikler, faaliyetler gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Siyasi görüşleri her ne olursa olsun, kendisini ve etrafını sorgulayabilen, ülkesi için üretebilen gençler yetişmesi için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bize hep yarının geleceği olarak bakıldı. Ancak değişen zaman, olgular içinde fark ettiğimiz bir şey var ki oda Bizler yarının geleceği değil, bugünün gençleriyiz. Çünkü gerçekleştireceğimiz bütün fikirler, düşünceler, eylemler bugün geçerli olacaktır, Yarını ise bizden sonra gelenler dolduracaktır."
    
     Muhabir: Barış Eren - Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER