Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Belediye Başkanı Yağcıdan iş dünyasına ziyaret


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 1. Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren bazı fabrikaları ziyaret etti.
     Yağcı, Ovakent Plastik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bildiler ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.
     Bir süre Bildiler ve beraberindekilerle sohbet ettikten sonra ürünün hazırlanmasında yapılan çalışmaların detayları hakkında bilgi alan Yağcı, fabrikaların bazı bölümlerini gezdi.
     Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Yağcı, belediye projeleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra 1. OSB yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslanı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
    
     POMEMden Osmaneli ilçesine ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrencileri, toplum destekli polislik kulübü faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bilecikin Osmaneli ilçesini ziyaret etti.
     POMEM Müdürü Hasan Uğural, Müdür Yardımcıları Hakan Doğrul ve Oktay Çalış, Öğrenci İşleri Şube Müdürü Dr. Çetin Gümüş ile proje sorumlusu öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, evde bakım gören hastalar ziyaret edildi.
     POMEM öğrencileri tarafından gönüllü topladıkları paralar ile alınan hediyeleri hastalara verirken, kullanılabilir durumda olan elbiseler de yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere Osmaneli Engelliler Derneğine teslim edildi.
     (MA-MRS)
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER