Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bilecik Belediyesi 2013 yol çalışması değerlendirme toplantısı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında, 2013 yılı yol çalışması değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
     Bilecik Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Yağcı, 2013 yılında Bilecikte asfalt, parke, kaldırım taşı, ve onarım yapılacak yerlerin incelendiğini belirtti.
     Yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Yağcı, vatandaşların mağdur olmamasının amaçlandığını hatırlatarak, şunları kaydetti:
     2013 yılı içerisinde tüm mahallelerimizde Bilecik Belediyesinin gerek alt yapı gerekse üst yapı konusunda çalışması olacak. Amacımız, daha güzel bir Bileciki oluşturmaktır. Bu amaç doğrultusunda, coğrafyanın bütün olumsuzluklarına rağmen alt yapı noktasında ciddi bir şekilde Türkiyenin en sağlıklı alt yapılarından birini oluşturduk ve oluşturduğumuz bu yapı, uzun yıllar sağlıklı bir şekilde hizmet verecektir. Çok sayıda şehrin alt yapı çalışmalarından daha iyi bir durumda olduğumuzu da iddia edebilirim.
    
     -Bilecikte umre yolcuları uğurlandı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecikte, umreye giden 35 kişilik kafile, düzenlenen törenle uğurlandı.
     Umre yolcularının aileleriyle vedalaştığı uğurlama törenine, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk de katıldı.
     Cumhuriyet Meydanındaki uğurlama töreninde, kutsal topraklara gidecek olan umre yolcularıyla tek tek ilgilenen Şentürk, Yolculukların en özeline ve en güzeline başlamak üzeresiniz. Sağlık ve sıhhat içerisinde gidip dönmenin nasip olmasını dilerim dedi.
     Umre yolcuları, okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duanın ardından uğurlandı.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER