Bilecik Belediye Başkanı Yağcıdan inceleme

Bilecik Belediye Başkanı Yağcıdan inceleme


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte yapımı devam eden çalışmaları, basın mensuplarıyla yaptığı incelemede anlattı.
     Yağcı, yaptığı açıklamada, Bilecikin her geçen gün gelişip büyüdüğünü, bu gelişme ve büyüme sürecinde herkese sorumlulukların düştüğünü kaydetti.
     Basın mensuplarının da Bilecik Belediyesinin projelerini yerinde gözlemleme fırsatı bulduğunu ifade eden Yağcı, "Sizler aracılığıyla doğru bilgileri hemşehrilerimize aktarmış oluyoruz. Yapılan projeler, gerçekten kayda değer nitelikteki çalışmalardan oluşuyor. Projelerin tamamlanması sonucunda Bilecik, hem yerelde hem de genelde cazibe merkezi haline gelecek" dedi.
     Hamsu Vadisi Projesi kapsamında yapımı biten oyun parkı, Osmanlı El Sanatları Merkezi ve yapımı süren buz pisti, Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Alanı, Sanayi Kavşağı üzerindeki "Batçık" çalışması, Pelitözü Açık Hava Tiyatrosu, Kültür ve Kongre Merkezi, Karasu Gençlik Adası, TOKİ bölgesindeki alt geçit ve yapımına başlanan üst geçit çalışmalarının son durumları hakkında bilgiler verdi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu - Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecik Belediye Başkanı Yağcıdan inceleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER