Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı

Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı -Milletvekili Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK parti İl Başkanı Özmen ve NÜ senatosundan terörü, kınama mesajı


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ve Niğde Üniversitesi Senatosu, Bingölde askeri konvoya yapılan saldırıda şehit düşen 10 asker ve Niğde Kemerhisar nüfusuna kayıtlı Mehmet Dildarinin şehit olması nedeniyle baş sağlığı mesajı yayımladı.
     AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, şehitlerin ailelerinin acısını yürekten paylaştığını belirterek, Milletimizin başı sağ olsun. Türk milleti şehidini asla unutmaz, milletimiz şehidine sinesinde sonsuz bir minnettarlık olarak yer verecektir dedi.
     Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da terör saldırılarını kınayarak, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Bingöl-Muş karayolu Kardeşler köyü mevkisinde teröristler tarafından yapılan saldırıda askerlerimizin şehit olduğunu, çok sayıda askerimizin de yaralandığını büyük üzüntü ile öğrendik. Yapılan bu hain saldırıları lanetliyoruz. Bu büyük acı tüm ülkemize olduğu gibi Niğdemize de düşmüştür. Kemerhisar beldemizde ikamet eden Şehidimizin ailesi başta olmak üzere tüm şehit ailelerinin acısını yürekten paylaşıyor, Niğdeli hemşehrilerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.
     AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen de, eli kanlı terör örgütünün haince saldırılarının ülkenin huzur ve istikrarını bozmaya, birlik ve beraberliğini zedelemeye yönelik zihniyet yapısını açıkça ortaya koyduğuna dikkati çekti.
     Terör örgütü PKK tarafından yapılan bu saldırıyı şiddetle ve lanetle kınadıklarını ifade eden Özmen,Birliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi bozmaya yönelik bu tür saldırılara güvenlik güçlerimizin en ağır şekilde cevap vereceğine yürekten inanıyoruz dedi.
     Niğde Üniversitesi senatosu da yayımladığı kınama mesajında, Türkiyenin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırılarının son günlerde yüce Türk milletinin sabrını taşıracak boyuta ulaştığı bildirildi.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER