Bitliste İsrailin Gazze saldırısı kınandı

Bitliste İsrailin Gazze saldırısı kınandı -Bitlisteki Anadolu Gençlik Derneği, İsrailin saldırılarını ve ateşkes ihlalini protesto etti


BİTLİS (A.A) - Bitliste Anadolu Gençlik Derneği, İsrailin Gazzeye yönelik saldırılarını ve ateşkes ihlalini protesto etti.
     Cuma namazı sonrasında Ulu Cami önünde toplanan grup, pankartlar açarak, İsrail aleyhine sloganlar attı.
     Saadet Merkez İlçe Başkanı Ayhan Uslu, grup adına yaptığı açıklamada, dünyanın hiçbir yerinde teröristler hariç, hiç kimsenin insanların başına pervasızca bomba yağdırmadığını söyledi.
     İsrailin, Mavi Marmara gemisine, uluslararası sularda, hiçbir hak hukuk tanımadan saldırdığını hatırlatan Uslu, şöyle konuştu:
     Saldırıda 9 vatandaşımızı şehit etmiştiler. İsrailliler silahsız insanların üzerine hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ve deniz kuvvetlerine ait savaş gemileriyle saldırıp, 1 metreye kadar yakın mesafeden bir insanın başına 5 mermi sıkacak kadar kin ve nefret yüklenmiş bir güruh ve gözü dünmüş canilerdir. Siyonist İsrail önceki gün bir kez daha abluka altında tuttuğu Gazzeye saldırdı. Her türlü olumsuz koşula karşı direnen İslam ümmetinin onurunu korumak adına, bu olumsuzlara göğüs geren Filistinli, Gazzeli kardeşlerimiz, savaş uçaklarından atılan bombalarla katledildi.
     Tamamen sivil unsurların hedef alındığı saldırılarda, 11 aylık bebeklerin dahi bombaların hedefi olduğunu belirten Uslu, bu katliamlara sessiz kalınmaması gerektiğini ifade etti.
     Uslu, Bir İslam beldesindeki katliamlara daha ne kadar duyarsız kalacağız. Haksızlık karşısında susmak bu milletin asla şiarı olamaz dedi.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitliste İsrailin Gazze saldırısı kınandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER