Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Ligi -Şehitkamil Belediyespor teknik ekibi ve futbolcular moral yemeğinde bir araya geldi


GAZİANTEP (A.A) - Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Şehitkamil Belediyesporun teknik ekibi ve futbolcular moral yemeğinde bir araya geldi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 26 Eylül Çarşamba günü Elazığ Yurtbaşı Belediyespor deplasmanına gidecek Şehitkamil Belediyespor ekibine Biyolojik Gölet Restoranda moral yemeği verdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Fadıloğlu, başarı kriterlerinin maçlar ve lig sonunda elde edilen sonuçlardan öte futbolcuların fair-play çerçevesinde hareket etmesi olduğunu söyledi.
     Faaliyet gösterilen tüm branşlarda gerçek sporcu kriterlerine uyan bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerine dikkati çeken Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Bir kolej havasında gerçekleştirilen çalışmalar sonunda yeşil-siyahlı kulüpten Gaziantep ve Türk sporuna birçok yıldız kazandırmak istiyoruz.
     Kulüp Başkanı Musa Yıldız da Elazığ Yurtbaşı Belediyespor maçıyla lige başlayacaklarını hatırlatarak, İyi bir hazırlık süreci geçirdik, gerek teknik heyetimiz, gerek futbolcularımız her anlamda lige hazır. Lige güçlü bir motivasyonla ve güzel bir galibiyetle başlamak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER