Erzurum BEAH Başhekimi Erdoğan, AA Bölge

Erzurum BEAH Başhekimi Erdoğan, AA Bölge Müdürü Kayayı ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi (BEAH) Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kayayı ziyaret etti.
     Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erdoğana Anadolu Ajansının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Anadolu Ajansının 5 dilde yayın yaptığını ifade eden Kaya, ajansta son bir yıl içerisinde önemli gelişmelerin yaşandığını söyledi.
     AAnın teknolojiyi çok yoğun kullandığını anlatan Kaya, Her sabah genel müdürümüz Kemal Öztürkün de katılımıyla dünyanın dört bir yanındaki temsilcilerimizle toplantı yapıyoruz. Her bölge gündemindeki gelişmeleri aktarıyor. Böylece fikir alışverişi yapıyoruz dedi.
     Erzurumun bir sağlık şehri olduğunu ifade eden Kaya, bu alanda yapılan çalışmaları tanıtmak için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.
     Prof. Dr. Erdoğan da Erzurumun gelişmesi ve kalkınması için her kuruma düşen görevler olduğunu belirterek, Erzurum bölgesinde sağlık alanında gelişmiş bir şehir. Biz de bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Personel ve teknik donanım açısından oldukça iyi durumdayız diye konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum BEAH Başhekimi Erdoğan, AA Bölge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER