Bolu Belediye Başkanı Yılmaz;

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz; -Buğuzla, eziyetle yürüyen hiçbir idarenin ayakta kalma şansı yok


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Buğuzla, eziyetle yürüyen hiçbir idarenin ayakta kalma şansı yok dedi.
     İsrailin hava saldırısında bir gözünü kaybeden ve Abant İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi edilen 4 yaşındaki Filistinli Abdullah Albahabsa ziyaret eden Yılmaz, ziyaret esnasında Abdullah ve babası Joma Albahabsaya geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Arap coğrafyasının bir Osmanlı coğrafyası olduğunu dile getiren Yılmaz, bölgede yaşanan sıkıntıların Osmanlı Devletinin yıkılmasından sonra baş gösterdiğini ifade etti.
     Yılmaz, Osmanlı Devleti yıkıldıktan sonra, devletçikler, devletler oluşturulurken de ileride problem olabilmesine yönelik olarak dizayn edilmiş. Şu anda orada büyük acılar çekiliyor, insanlar birbirine düşürülüyor şeklinde konuştu.
     Ortadoğuda yaşanan olayların bir an önce sona ermesi temennisinde bulunan Yılmaz, Esed rejimi ve muhalifler arasında yaşanan olayların sona ermesini dileyerek, İnşallah Müslümanın egemen güçler tarafından kullanılmasının sonu gelir. Bir karıncanın canına bile kıyılmasını istemeyen bir dine sahibiz. Ama maalesef bazen kendi halkını bombalayan idarecilerle idare ediliyoruz. Buğuzla, eziyetle yürüyen hiçbir idarenin ayakta kalma şansı yok. İnşallah bu coğrafya durulur diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz; Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER