Bozüyük Belediye Meclisi Olağan Toplantısı yapıldı

Bozüyük Belediye Meclisi Olağan Toplantısı yapıldı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediyesi, kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu başkanlığında yapıldı.
     Belediye Meclis Toplantı Salonunda, 22 gündem maddesi ve MHP grubunun verdiği 2 ek önerge görüşüldü. Toplantıda, belediye meclis gündeminde ilk 5 maddede yer alan 2013 yılı performans programı, giderler tarifesi, gider ve gelir bütçesi, bütçe kararnamesi oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.
     Yıl içinde kullanılmayan ödeneklerin personel giderlerine aktarma talebinin görüşüldüğü toplantıda, meclis gruplarının fikir alışverişinde bulunabilmesi için 5 dakika ara verildi. Aranın ardından oylamaya sunulan gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.
     Belediye müdürlüklerinin görev, yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik taslaklarının belirlenmesi, disiplin amirleri yönetmeliğinin güncellenmesi, sicil amirleri yönetmeliğinin yürürlükten kaldırılmasına dair yönetmelik ile sözleşmeli personel disiplin yönetmelik taslağının görüşülmesi maddeleri için MHP grubunun verdiği ek önergeye istinaden Yönetmelik Komisyonu kuruldu. Komisyona AK Parti grubundan Oğuz Sertler ile Gençağa Seraslan, MHP grubundan da Ahmet Bayrak seçildi.
     Diğer 10 maddenin imar komisyonuna sevk edildiği toplantı, plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen konuların 21 Kasımda ikinci birleşimde görüşülmesine karar verilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyük Belediye Meclisi Olağan Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER