Üniversite Hastaneleri Birliği Başkanı Prof. Dr.

Üniversite Hastaneleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Söylet: -Üniversite hastaneleri olarak yaptığımız güç birliğiyle kısa sürede büyük gelişmeler kaydettik


BOLU (A.A) - Üniversite Hastaneleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, üniversite hastanelerinin yaptığı güç birliğiyle kısa sürede büyük gelişmeler kaydettiklerini söyledi.
     Birliğin Abant İzzet Baysal Üniversitesinin (AİBÜ) ev sahipliğinde Abanttaki bir otelde düzenlediği toplantısında konuşan Söylet, toplantıda önemli konu başlıklarını ele alacaklarını anlattı.
     Üniversite hastaneleri olarak yaptığımız güç birliği ile kısa sürede büyük gelişmeler kaydettik diyen Söylet, akademik bildirilerin artmasını temenni ettiklerini vurguladı.
     AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ise AİBÜnün 2 yıl içinde büyük gelişme kaydettiğini belirterek, yakın bir zamanda İzzet Baysal Vakfının katkılarıyla yapılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini hizmete açacaklarını bildirdi.
     Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Döner Sermayeler Daire Başkanı İsmail Hakkı Yazıcı, toplantıda hastanelerdeki döner sermaye uygulamalarıyla ilgili bilgi verdi.
     Toplantıya, Ege, Gaziantep, Samsun 19 Mayıs, Adnan Menderes, Eskişehir Osmangazi, Gaziosmanpaşa, Kocaeli, Medeniyet, Necmettin Erbakan, Namık Kemal, Pamukkale ve Yıldırım Beyazıt üniversitelerinin rektörleri ile rektör yardımcıları katıldı.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Üniversite Hastaneleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER