Burdurdaki borsa ve odalarda güçbirliği

Burdurdaki borsa ve odalarda güçbirliği -Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Keyik: -Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret Sanayi Odası ile işbirliği oluşturmamız gıptayla bakılıyor


BURDUR (A.A) - Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yüksel Keyik, Burdur Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret Sanayi Odası ile işbirliği oluşturduklarını ve bu çalışmaların gıpta ile bakıldığını bildirdi.
     Keyik, yaptığı açıklamada, göreve başladığı yıldan bu yana Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde ortak projeler ürettiklerini, iş adamlarına yönelik ödül törenleri düzenlediklerini belirtti.
     Daha önceki yıllarda bu üç kuruluş arasında işbirliğinin olmadığına işaret eden Keyik, ancak son 3 yılda önemli bir güçbirliği oluşturulduğunu kaydetti. Keyik, bu işbirliğinin ilin kalkınmasına da önemli katkılar sağladığını ifade etti.
     Bu işbirliğinin tüm oda ve borsalara örnek olduğunu bildiren Keyik, Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret Sanayi Odası ile işbirliği oluşturmamız gıptayla bakılıyor dedi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Burdurdaki borsa ve odalarda güçbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER