Bursada gazinoda çıkan bıçaklı kavga

Bursada gazinoda çıkan bıçaklı kavga -Kasiyeri bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan güvenlik görevlisinin yargılanmasına başlandı -Mahkeme heyeti, kasiyer ile tik rahatsızlığı nedeniyle tartıştığını öne süren sanığın, t


BURSA (A.A) - Bursada bir gazinoda çıkan kavgada, gazinoda birlikte çalıştığı kasiyeri bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen güvenlik görevlisinin yargılanmasına başlandı.
     Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, kasten adam öldürme suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Harun Çiçek (32), maktul Ahmet Bayıkın kızları Gülin (25) ve Gülnur Bayık (26) ile tarafların avukatları katıldı.
     Duruşmada tutuklu sanık Harun Çiçek, olay günü gazinoda kasiyer olarak çalışan iş arkadaşıyla alkol aldığını ifade ederek, şunları anlattı:
     Bende tik olduğundan parmaklarımı çıtlatmak için sürekli yaptığım hareketi yaptım. Bu hareketi gören Ahmet Bayık bana, Kabadayı mısın sen- Adam ol diyerek hakaret etti. Ben de kendisine hareketleri sürekli yaptığımı söyleyerek arkadaşlarımın yanına döndüm. Daha sonra tekrar Ahmet Bayıkın yanına giderek bana neden hakaret ettiğini sordum. O da bıçağını çıkartarak bacağıma sapladı. Bıçağı üzerime doğru sallarken ben de yerden aldığım sandalyeyle kendimi savunuyordum. İki arkadaşım olayı yatıştırdı. Ben de çıkarttığım bıçağımı tekrar cebime soktum. Ancak tam ortam sakinleşmişken tekrar bana hakaret edip bağırdı. Ben de kendisine yumruk attım. Elinde bıçak olduğu için ben de cebimdeki bıçağı çıkartıp korkutmak amacıyla bacaklarına doğru salladım. Amacım onu öldürmek değildi.
     Duruşmaya müşteki olarak katılan Gülnur Bayık ise sanığın gazinodaki bir kadınla ilişkisi olduğunu ve onu korumak amaçlı babasını bıçakladığını iddia etti.
     Mahkeme heyeti, olayı gören 3 kişiyi de tanık olarak dinledi.
     Heyet, sanığın tam teşekküllü bir hastaneye gönderilerek hem akıl sağlığının tespitine, hem de varsa tik rahatsızlığının hareketlerini etkileyip etkilemediğine bakılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
     Haziran ayında merkez Osmangazi ilçesi İnönü Caddesindeki bir gazinoda güvenlik görevlisi olarak işe başlayan Harun Çiçek, aynı yerde kasiyerlik yapan Ahmet Bayıkı (54) aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine bıçakla yaralamış, Bayık olay yerinde yaşamını yitirmişti.
     Olay yerinden kaçan Çiçek, polis ekiplerince bir arkadaşının iş yerinde gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursada gazinoda çıkan bıçaklı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER