Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçı için Finlandiyaya gitti -Futbol Şube Sorumlumuz Kamat: İki maçtan da galip geleceğimize inanıyorum


BURSA (A.A) - Bursaspor, Fin ekibi Kups Kuopio ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı için Finlandiyaya gitti.
     Sabah saatlerinde Özlüce Tesislerinden hareket eden Bursaspor kafilesi, Yenişehir Havaalanından kalkan özel uçak ile Kupio kentine gitti.
     Sakatlığı bulunan Vederson, önceki yıllardan cezası bulunan Sestak ve izinli olan Teteh Bangura Finlandiyaya götürülmedi.
     Bursaspor, Finlandiyada maçın oynanacağı Savon Sanomat Stadyumunda TSİ 18.30da yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini bekleyecek.
     Hareket öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Finlandiyaya galibiyet için gittiklerini belirtti.
     Kamat, futbolcularının ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerine inandıklarını ifade ederek, Bu sezonki ilk resmi müsabakamıza çıkacağız. Finlandiyada şartlar ne olursa olsun elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inanıyorum. Avantajlı bir skorla Bursaya dönmek arzusundayız. Bu neticeyi alabilecek güçteyiz. Hem Finlandiyada, hem de içeride oynayacağımız maçta galibiyet elde etmek istiyoruz. Camiamız için hayırlısı olsun dedi.
    
     Muhabir: Harun Sak-Cem Şan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER