Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Yaşlıdan Yaşlıya Destek Grubu üyelerinin etkinlikleri (Fotoğraflar)


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evlerinin, "Yaşlıdan Yaşlıya Destek Grubu" üyelerine yönelik etkinlikleri devam ediyor.
     Çeşitli organizasyon ve etkinliklerle sosyalleşme ve bilgilenme fırsatı yakalayan grup üyeleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Coğrafya bölümü öğrencileri ve sosyal hizmet uzmanları Erdal Akkol, H. Okyar İğli ile üniversitenin gözlem evini ziyaret etti.
     Gözlem evinde gerçekleştirilen faaliyetler ve astrofizik bilimi hakkında bilgi alan grup üyeleri, daha sonra Yelken Kulüpte düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.
     Grup üyeleri, programın düzenlenmesini sağlayan Çanakkale Belediyesi, ÇOMÜ Coğrafya bölümü öğrencileri ve kent gönüllülerine teşekkür etti.
    
     -"Tahta At Çocuk Şenliği"-
    
     Çanakkale Belediyesi, Tahta At Çocuk Şenliği düzenledi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 23-24 Nisan tarihlerinde Halk Bahçesinde gerçekleştirilecek şenlikte çocukların, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacağı bildirildi.
     Çocukların, 2 gün boyunca şişme oyun parkları, kukla ve sihirbaz gösterileri ve yarışmaların yanı sıra birçok etkinlikle unutamayacakları anlar yaşayacağı kaydedilen açıklamada, Bayramın tadını doya doya çıkarmak isteyen tüm çocukları, 23-24 Nisan tarihlerinde 13.00 ile 19.00 saatleri arasında Halk Bahçesine bekliyoruz ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER