Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü -Ankara Valisi Yüksel: -Kahraman şehitlerimiz, milletimizin zihninde, vefakar sinesinde ve engin sevgisinde ebediyete kadar yaşayacaksınız


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, şehitlerin milletin zihninde ve sevgisinde ebediyete kadar yaşayacağını bildirdi.
     Yüksel, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanın her sathında görevlerini ifa ederken hayatlarını kaybeden şehitleri rahmet ve minnetle andı.
     Vali Yüksel, mesajında şunları kaydetti:
     Türk milleti tarih boyunca var olma mücadelesinden hep başarıyla çıkmış ve bugünün güçlü ve saygın Türkiyesinin temelinde bu şanlı mücadele ve zaferler yatmaktadır. Türk vatan ve milletinin ebedi varlığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü ve al bayrağının yüceliği uğruna ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtan kahramanlarımıza ve onların dul ve yetimlerine sahip çıkılması milletimizin tarihine ve mazisine olan bağlılığının da bir ifadesidir. Kahraman şehitlerimiz, milletimizin zihninde, vefakar sinesinde ve engin sevgisinde ebediyete kadar yaşayacaksınız.
    
     Muhabir: Tuğba Özgür Durmaz
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER