Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzonda:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzonda: -Maalesef terör çok kahpece ve kalleşçe ülkemizde faaliyet göstermekte Ama bu dönemde, terör üzerine ne gerekiyorsa yapılmaktadır. Çok daha kararlı ve çok daha ciddi, planlı, programlı şek


TRABZON (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Maalesef terör çok kahpece ve kalleşçe ülkemizde faaliyet göstermekte. Ama bu dönemde, terör üzerine ne gerekiyorsa yapılmaktadır. Çok daha kararlı ve çok daha ciddi, planlı, programlı şekilde terörü kurutmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz dedi.
     Bakan Bayraktar, beraberinde Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ile bir süre önce yakınında meydana gelen patlamada 3 askerin yaralandığı Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
     Basına kapalı olarak yapılan ziyaretin ardından, AK Parti İlçe Başkanlığına gelen Bakan Bayraktar, İlçe Başkanı Mehmet Atmacadan yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
     Bakan Bayraktar, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, Düzköyün sevdikleri, önemli bir ilçe olduğunu belirterek, Burada geçtiğimiz ay terör saldırısı oldu. Olaydan dolayı son derece üzüldük. O dönemde biz yurt dışında olmamız nedeniyle gelemedik dedi.
     Bakan Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Maalesef terör çok kahpece ve kalleşçe ülkemizde faaliyet göstermekte. Ama bu dönemde, terör üzerine ne gerekiyorsa yapılmaktadır. Çok daha kararlı ve çok daha ciddi, planlı, programlı şekilde terörü kurutmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Trabzonda böyle bir olayın olacağına ne kimse inanır, ne de aklından geçirirdi. Böyle bir olay oldu, ama inşallah bunun kökünü kurutacağız.
     Bakan Bayraktar, kim ne derse desin Türkiyenin ciddi manada geliştiğini ve kalkındığını vurgulayarak, Ufak tefek meselelerimiz olsa da dünyadaki tüm ekonomik sıkıntıya rağmen ülkemizde işsizliğin azalması, ekonomik verilerin gelişmesi ve faizlerin düşmesi konusunda çok daha iyi durumdayız. Bu ekonominin her safhasında görülüyor dedi.
     Teşkilat çalışanlarının ve üye sayılarının arttığını anlatan Bayraktar, şunları kaydetti:
     Trabzonun bir ilçesi hariç, hepsinde kongrelerimizi tamamladık. Gençlik kolları, kadın kolları ve il kongrelerimizi yaptık. Çok huzurlu bir durumumuz var parti olarak. Milletvekillerimiz ve ilçelerimizle birlikte uyum içerisindeyiz. Trabzona daha nasıl faydamız olur diye çalışmaktayız.
     Bakan Bayraktar, daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Tuğba Yardımcı Mısır / Asena Akçay
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzonda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER