Çevreci çift, nikahını Güneş Evde kıydı

Çevreci çift, nikahını Güneş Evde kıydı -İstanbulda yaşayan çevreci çift, çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla nikahını Güneş Evde kıydı -Kağıt israfını önlemek için davetiyelerini elektronik postadan gönderen çift, nikah şeker


ANTALYA (A.A) - İstanbulda yaşayan çevreci çift, çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla nikahlarını Antalyadaki Güneş Evde kıydı.
     Özgür Gürbüz ile Esin Aslan çifti, Antalya Büyükşehir Belediyesine ait Antalya Güneş Ev ve Ekolojik Eğitim Merkezinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özenin kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdi.
     Yakalarına Nükleere hayır yazılı rozet takan çiftlerden Özgür Gürbüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre soranlarına dikkat çekmek amacıyla nikahlarını Güneş Evde kıydırdıklarını söyledi. İnsanlara çevrenin korunmasına yönelik mesaj vermek istediklerini dile getiren Gürbüz, Türkiyenin çok ciddi güneş enerjisi potansiyeli olduğunu ancak bu potansiyelin kullanılamadığını ifade etti.
     Nikahlarını Güneş Evde kıydırarak güneşin doğru bir elektrik üretimi kaynağının olduğunu göstermek istediklerini dile getiren Gürbüz, Temiz bir nikah ve temiz bir gelecek bizim olsun dedi.
     Kağıt israfını önlemek için nikah davetiyelerini elektronik posta ile gönderdiklerini anlatan Gürbüz, nikah şekeri yerine ise davetiyelere 77 adet fidan dağıttıklarını bildirdi.
     Çiftlerden Esin Aslan ise çevrenin korunması yönünde mesajlar verdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Çevreci çift, nikahını Güneş Evde kıydı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER