CHP İl Başkanı Kök Serik Toptancı

CHP İl Başkanı Kök Serik Toptancı Halini ziyaret etti -İl Başkanı Devrim Kök: -Gelinen durumun tek suçlusu, iktidarda kalabilmek için, halkının değil, belli güçlerin her dediğini yapan hükümettir


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrim Kök ve yönetim kurulu üyeleri, Serik Toptancı Halini ziyaret ederek, üretici, komisyoncu ve tüccarlarla görüştü.
     Devrim Kök ve il yönetim kurulu üyeleri, Serik Toptancı Halini ziyaret ettiler. Haldeki üretici, komisyoncu ve tüccarlarla görüşen Kök, sorunları dinledi.
     Kök, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, üreticilerin binbir emekle yetiştirdiği ürünlerinin para etmediğini, bu nedenle çiftçinin seradan ürününü söktüğünü öğrendiklerini söyledi.
     Daha önce Kumlucada da aynı sorunları gözlemlediklerini hatırlatan Kök, Serikte de tablonun aynı olduğunu ifade etti. Üreticinin, komisyoncunun borçlarını nasıl ödeyeceklerini düşündüklerini anlatan Kök, Gelinen durumun tek suçlusu, iktidarda kalabilmek için, halkının değil, belli güçlerin her dediğini yapan hükümettir. Etrafındaki herkesi kendine düşman edersen, geleceğin nokta burasıdır diye konuştu.
     Serikli üreticiler de, gelirlerinin maliyetlerini karşılamadığını, bu nedenle seralarından ürünlerini söktüklerini söylediler.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Kök Serik Toptancı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER