CHP Milletvekili Güven, Gülşehirde şehit ailesi

CHP Milletvekili Güven, Gülşehirde şehit ailesi ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Güven, Gülşehir ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
     Gülşehirde ilk olarak CHP ilçe teşkilatını ziyaret eden Güvene, CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş ve bir grup partili de eşlik etti.
     Burada yapılan toplantıda Güven, İlçe Başkanı İmdat Kayaharmandan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve sorunları dinledi.
     Güven, yaptığı açıklamada, Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu süreyi iyi değerlendirerek, bir an önce çalışmalara başlanıp, halkın güvenini kazanmış bir belediye başkan adayının ortaya çıkartmak ve seçim kazanacak çalışmalara başlamak gerekiyor dedi.
     Gülşehir programının devamında Ankarada komiser eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürülen polis memuru Gülşah Karakafanın ailesini ziyaret eden Güven, aileye başsağlığı dileyerek, bir süre görüştü.
     Konu hakkında 3 Ağustos 2012 tarihinde TBMMde ilgili bakana soru önergesinde bulunduklarını belirten Güven, şunları kaydetti:
     Şehit kardeşimizi bir kez daha anıyoruz. Konu hakkında 3 Ağustos 2012 tarihinde TBMMde ilgili bakana boşanma davası açtığı eşi tarafından öldürülen bir kadına ve şiddete karşı alınan önlemlere ilişkin soru önergesi verdik. Cevabını hala bekliyoruz. Koruma isteği bulunmasına rağmen korunamayarak eşi tarafından silahla öldürülen polis memuru Gülşah Karakafanın ölümüne neden olan sorumlulara gereken işlemlerin yapılması için olayın peşini bırakmayacağız. Acılarınızı bütün yüreğimle paylaşıyorum.
     Daha sonra Yeşilöz köyünde incelemelerde bulunan ve domates üreticilerinin sorunlarını dinleyen Güven, buradaki temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Dilaver Can / Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Güven, Gülşehirde şehit ailesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER