Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Sakarya ve Kocaeli İl Kongrelerine katılacak. (11.00-14.00-Sakarya-Kocaeli)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'da, hal pazarında kahvaltı yaptıktan sonra, Çocuk Hastanesi, Balıklıgöl Hz. İbrahim Peygamber'in makamı, Gümrük Han ve 500 Yataklı Hastaneyi ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelecek. (07.00-18.00- Şanlıurfa)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa Kapalı Çarşı'da esnafları ziyaret edecek, esnaf çalışmalarına dair açıklamalarda bulunacak. (11.000-Bursa)

- MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın katılımıyla Trabzon İl Kongresi Yalıpark Otel'de yapılacak. (12.30-Trabzon)

- Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Genel Başkanları Mehmet Bozdemir ile İdris Naim Şahin, partinin Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapılacak 'Büyük Ankara Buluşması'na katılacak. (12.30-Ankara)

- Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan Adana'ya geliyor. Gazipaşa Bulvarı'nda il başkanlığı binasının açılışına katılacak olan Ülker, daha sora Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı yapacak. (14.00-14.30-Adana)

DÜNYA

- Yemen'de hükümet ve cumhurbaşkanının istifa etmesinin ardından yönetimi devralan Husiler, 551 üyeli parlamentonun lağvedildiğini ve yerine geçici ulusal konseyin kurulacağını açıkladı. Gelişmeler takip ediliyor. (Sana)

- Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Suudi Arabistan'ı ziyaret edecek. (Riyad)

GÜNCEL

- Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu, Tuzla bölgesindeki cemevi başkanları ve dedelerinin de katılacağı Tuzla Semiha Kibar Sosyal Tesislerinde 'Hızır Orucu' programı düzenleyecek. (12.30- İstanbul)

- Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa 1. Hamsi ve Horon Festivali düzenliyor. (13.00-Bursa)

SPOR

- Beşiktaş Kulubü'nün Divan Kurulu toplantısı yapılacak. (10.30-İstanbul)

- Süper Lig'de Fenerbahçe-Trabzonspor, Sivaspor-Akhisar Belediyespor, Kayseri Erciyesspor-Gaziantepspor maçları yapılacak. (19.00-13.30-16.00-İstanbul, Sivas, Kayseri)

- PTT Birinci Lig'de iki karşılaşma oynanacak.

- Takımların Pazar gününe yönelik çalışmaları takip ediliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER