ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Gazeteci Oraldan anlamlı bağış


ÇANAKKALE (A.A) - Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazarı Zeynep Oral, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ), kitap bağışında bulundu.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, kitap sayısını bir yıl içinde yaklaşık yüzde 300 artıran, üye olduğu veri tabanları ve elektronik kaynaklarla bilgiye erişimde çağın tüm gerekliliklerini yakalayıp, İstanbul dışında Marmara Bölgesinin en büyük kütüphanesi haline gelen ÇOMÜ Kütüphanesine bağışların devam ettiği bildirildi.
     Kütüphaneye, Türkiyenin dört bir yanından kitapların yağmaya devam ettiği ifade edilen açıklamada, valilikler, belediyeler, çeşitli vakıf ve odalar, ulusal gazetelerin, Şehitlerimiz için 1 Milyon Kitap Kampanyası kapsamında kitaplarını ÇOMÜ Kütüphanesine gönderdiği kaydedildi.
     Açıklamada, Son dönemde köşe yazarlarından da ilgi gören kitap kampanyamıza bir destek de Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazarı Zeynep Oraldan geldi. Zeynep Oral, Şehitlerimiz İçin 1 Milyon Kitap Kampanyası kapsamında onlarca kitabını ÇOMÜ Kütüphanesine bağışladı. Bu değerli katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz denildi.
    
     -Gökçeada Belediyesinden Mavi Kapak Kampanyasına destek
    
     ÇOMÜnün yürütücülüğünü yaptığı, Hedef 1 Milyon Kapak kampanyasına Gökçeada Belediyesi de destek verdi.
     Kampanya çerçevesinde yürütülen çalışmalar sonucunda toplanan her 250 kilogram kapak karşılığında, 1 adet tekerlekli sandalye alınacak.
     Bu kapsamda, Gökçeada Belediyesi de topladığı kapaklarla kampanyaya destek verdi.
    
     Muhabir : Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER