Çözüm süreci

Çözüm süreci -Çözüm sürecine ilişkin Meclis Araştırma Komisyonu Üyesi Gök: -"Beyinlere yönelik açıklamalarımız ve tartışmalarımız samimi bir ortamda geçmeye devam edecek"


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve çözüm sürecine ilişkin Meclis Araştırma Komisyonu Üyesi Abdulkerim Gök, "Beyinlere yönelik açıklamalarımız ve tartışmalarımız samimi bir ortamda geçmeye devam edecek" dedi.
     Gök ve beraberindeki heyet, Şanlıurfada Badıllı ailesinin ileri gelenlerinin ikamet ettiği merkeze bağlı Külaflı köyünü ziyaret etti.
     Vatandaşlar tarafından karşılanan Gök, köy odasında çözüm süreciyle ilgili bilgi vererek, vatandaşlara birlik, beraberlik ve eşitlik mesajları verdi.
     Halkın sürecin çözüleceğine inandığını gözlemlediğini aktaran Gök, şunları kaydetti:
     "Değerli bir büyüğüm bir ziyaretinde Çözümü siz, sayın Başbakan yapacak ve biz o zaman, canımızı malımızı ve evlatlarımızı teslim edeceğiz demişti. Ancak beni etkileyen sözü Biz artık size sonsuz bir şekilde inandığımız için getirip namusumuzu size teslim edeceğiz olmuştu. Anadolu insanının size namusumuzu teslim ederiz dediği nokta, artık size olan güvenimiz tamdır, sözün bittiği yerdir anlamındadır."
     Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Gök, "Beyinlere yönelik açıklamalarımız ve tartışmalarımız samimi bir ortamda geçmeye devam edecek" diye konuştu.
     Ziyarete katılan bazı sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşlar da sürecin olumlu yönde ilerlediğini dile getirdi.
     Daha sonra Gök ile beraberindekiler, vatandaşlarla yemek yedi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş - Yasin Dikme / Veli Gürgah
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER