Çözüm süreci

Çözüm süreci -Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Üyesi Palandöken: -"Hayırlısıyla sizlerin de hayır duasıyla inşallah kan dökülmeyecek, barış olacak"


BARTIN (A.A) - Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Üyesi Bendevi Palandöken, Bartının Amasra ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
     İlçe girişindeki Ahatlar köyü mevkisinde yöresel gıda ürünleri satan esnafla görüşen Palandöken, hükümetin terör sorununa yönelik çözüm süreci başlattığını hatırlatarak, buradaki vatandaşlara, "Süreci nasıl değerlendiriyorsunuz- Çözüm sürecinin terörü sonlandıracağına inanıyor musunuz-" diye sordu.
     Vatandaşların da süreci olumlu bulduklarını ve terörün sona ereceğine inandıklarını söylemesi üzerine Palandöken, "Hayırlısıyla sizlerin de hayır duasıyla inşallah kan dökülmeyecek barış olacak" diye konuştu.
     Palandöken, daha sonra gazetecilere dönerek, "Vatandaşın düşüncesi bu. Görüyorsunuz değil mi- Allah razı olsun" dedi.
     Esnaftan, dağ çileği reçeli, yumurta ve yoğurt satın alan Palandökene ziyareti sırasında Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sabri Tutum ile birliğe bağlı oda başkanları eşlik etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER