ÇTSO Başkanı Başaranhıncaldan İl Emniyet Müdürü

ÇTSO Başkanı Başaranhıncaldan İl Emniyet Müdürü Doğana ziyaret


ÇORUM (A.A) - Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çorum İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Halil İbrahim Doğanı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, Başaranhıncal, Emniyet Müdürü Doğana yeni görevinde başarı dileyerek, Çorum halkı ve emniyet işbirliğinin artarak devam edeceğini kaydetti.
     İş dünyasının en önemli unsurlarından birisinin huzurlu çalışma hayatı olduğunu ifade eden Başaranhıncal, şunları kaydetti:
     Emniyet teşkilatımız son yıllarda önemli çalışmalara imza atıyor. Tüm personeliyle fedakarlık bilinciyle hareket ediyor. Yeni Emniyet Müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz. Bu zamana kadar polisimiz şehrimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gayretle çalışmışlardır. Yeni Emniyet Müdürümüzle birlikte bu çalışmanın daha üst seviyede devam edeceğine inanıyoruz.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Doğan da, Çorum için halkla birlikte huzur ve güven içinde çalışacaklarını belirtti.
     Güvenlik konusunun temel bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Doğan, Çorumda güvenliği ve huzuru sağlamak adına toplumun tüm katmanları arasında birlik ve beraberlik oldukça önemlidir. Çorum için güzel şeyler yapacağımıza inanmakla birlikte, güvenlik ve asayişin sağlanması için teşkilat olarak çalışmalarımız devam edecektir. Vatandaşı bilinçlendirerek ve güven artırıcı ilişkiler kurarak halkımızla aramızdaki bağı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber ÇTSO Başkanı Başaranhıncaldan İl Emniyet Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER