Cumhurbaşkanı Gül için son

Cumhurbaşkanı Gül için son hazırlıklar tamamlandı


KAYSERİ (A.A) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün Kayseri ziyaretine saatler kala Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Abdullah Gülün Kayseri programı çerçevesinde bulunacağı mekanlarda incelemelerde bulundu.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün bir dizi program ve açılış törenlerine katılacağı Cumhuriyet Meydanı, Hunat Camii, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampüsü, Sümer Stadı çevresinde yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Özhaseki, hazırlıkların eksiksiz olması için çalıştıklarını söyledi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gülü memleketi Kayseride en güzel şekilde ağırlamak için çalıştıklarını belirten Özhaseki, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Kayseri programının eksiksiz ve en güzel şekilde olması için titiz bir çalışma içerisine girdik. Günlerdir süren hazırlıklarda son aşamaya geldik ve bugün de burada hem belediye ve emniyet yetkilileri hem de Cumhurbaşkanlığından gelen yetkililerle son kontrolleri yapıyoruz. Amacımız sayın Cumhurbaşkanımıza kusursuz bir program hazırlamak" diye konuştu.
     Özhaseki, beraberindekilerle birlikte Rahmet Vakfı tarafından Hunat Camii yanında açılan kermesi ziyaret ederek burada vatandaşların kandilini kutladı.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Gül için son Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER