Denizlideki hesap kavgası

Denizlideki hesap kavgası -Geçen yıl bir birahanede çıkan kavganın ardından bir kişinin öldürülmesi kavgayla ilgili, azmettirici olduğu iddiasıyla eski Denizli Gazinocular Derneği Başkanı İ.B. tutuklandı


DENİZLİ (A.A) - Denizlide, geçen yıl bir birahanede hesap tartışması yüzünden çıkan kavganın ardından bir kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, eski Denizli Gazinocular Derneği Başkanı İ.B, suça azmettirdiği iddiasıyla tutuklandı.
     Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri, 2011 Temmuz ayında Denizli 1. Sanayi Sitesindeki bir birahanede hesap tartışması yüzünden çıkan kavganın ardından Hakan Baklan adlı kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada, suça azmettirdiği iddiasıyla aranan eski Denizli Gazinocular Derneği İ.Byi (42), Antalyanın Kumluca ilçesinde üzerinde başkasının adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalayarak gözaltına aldı.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     Denizli 1. Sanayi Sitesindeki birahanede geçen yıl temmuz ayında hesap nedeniyle bir grup müşteri ile işletmeciler arasında kavga çıkmış, olayda birahane sahibinin oğlu M.E.B. bıçakla yaralanmıştı.
     Olayın ardından kavgaya karışan müşteri grubu içerisinde bulunan ve yaralının durumunu öğrenmek hastaneyi ziyaret eden Hakan Baklan adlı kişi, hastane çıkışında kendisini takip eden kişilerce Muratdede Mahallesinde tabancayla ateş edilerek yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.
     Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, geçen yıl İ.M, S.U. ve S.Ö adlı üç kişi tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizlideki hesap kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER