Denizli merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu

Denizli merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu -Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 74 kişi gözaltına alındı


DENİZLİ (A.A) - Denizli merkezli 4 ilde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 74 kişi gözaltına alındı.
     Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına yönelik olarak İzmir, Manisa, Aydın ve Denizlide eş zamanlı operasyon düzenledi.
     Denizli Karşıyaka Mahallesindeki operasyona, aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu 300 polis ile polis helikopteri katıldı.
     Daha önceden belirlenen 50 evde yapılan aramada, 1 kilo esrar, 250 adet extacy hap, 4 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olaylarla ilgili 65 kişi gözaltına alındı.
     Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının desteğiyle İzmir, Manisa, Aydın ve Denizlide eş zamanlı operasyon düzenlediklerini belirtti.
     Toplumun huzuru ve güvenini sağlamak için çalıştıklarını, gençleri uyuşturucudan uzaklaştırabilmek için çaba gösterdiklerini ifade eden Bulut, operasyon kapsamında Denizlide 65, diğer illerde ise 9 olmak üzere toplam 74 kişinin gözaltına alındığını kaydetti.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Denizli merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER