DSİspor, ligden çekildi

DSİspor, ligden çekildi


DİYARBAKIR (A.A) - Deplasmanlı 1. Amatör Play Off Futbol Liginde mücadele eden DSİspor Kulüp 2. Başkanı Menderes Lale, ligden çekildiklerini söyledi.
     Lale, yaptığı yazılı açıklamada, gelişen bazı kirli oyunlara karşı tepki amaçlı ligden çekilme kararı aldıklarını bildirdi.
     Ligin geri kalan bölümünde oynayacakları 4 maçta sahaya çıkmama kararı aldıklarını vurgulayan Lale, ligde 14 puan ile lider olmalarına rağmen ligden çekileceklerini belirtti.
     Çirkin tezgahlara alet olmayacaklarını kaydeden Lale, açıklamasında şunlara yer verdi:
     Gelecek sezon Bal Liginde mücadele edecektik. Diyarbakırda spor taban birliklerinin bazı uygulamalara duyarsız kalmaları ve işlerini doğru yapmamalarına tepki olarak bu kararı aldık. DSİspor camiası olarak şimdiye kadar hiç kimseyle bir husumetimiz olmadığı gibi, bundan sonra da olmayacaktır. Takımımızda yüreklerini ortaya koyarak oynayan sporcu kardeşlerimi sezon boyunca onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Sürecin bu duruma gelmesini istemezdik. Ama bizi buna mecbur bıraktılar. Kurumumuzun itibarı, sporcularımızın, teknik heyetimizin ve yöneticilerimizin psikolojisinin daha fazla zedelenmemesi için yüreğimize taş basarak bu kararı almış bulunmaktayız.
     (UM-NUR-BHT)
<< Önceki Haber DSİspor, ligden çekildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER