Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Bursaspordan Ziraat Türkiye Kupası final maçı için özel beyaz forma -Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Eren: -Süper Ligde beyaz kalan takım olarak, bunun başkentte simgelenmesini istiyorum


BURSA (A.A) - Bursaspor, 16 Mayıs Çarşamba akşamı Fenerbahçe ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçı için özel beyaz forma yaptırıyor.
     Bursasporun Bursastore, dergi ve katlı otoparktan sorumlu yönetim kurulu üyesi Selçuk Eren, yaptığı yazılı açıklamada, üretici firma Puma ile yaptıkları görüşmeler sonucu Ziraat Türkiye Kupası finali için özel 10 bin formayı ürettirdiklerini ve çok cazip fiyatla satışa çıkardıklarını belirtti.
     Avrupada pek çok takım taraftarlarının final maçlarında tribünde takımlarının sahaya çıktığı formayla yer aldığını ifade eden Eren, bunun saha içi ile tribünler arasında müthiş bir birliktelik sağladığını belirtti.
     Taraftarlardan maça beyaz formayla gelmelerini isteyen Eren, Beyaz forma alamayan taraftarlarımız ise yine indirimde bulunan 5 TLlik fiyatlardan başlayan beyaz tişörtlerimizden satın alabilirler. Süper Ligde beyaz kalan takım olarak, bunun başkentte simgelenmesini istiyorum. Kulüp olarak göstermiş olduğumuz duruş gibi Ankarada bembeyaz olalım değerlendirmesinde bulundu.
    
     -İnternet üzerinden satış-
    
     Selçuk Eren, Türkiyede internet üzerinden alışverişin giderek yaygınlaştığını belirterek, Bursastorenin www.bursastore.com adresli internet sitesinden yakında sipariş alımına başlayacaklarını belirtti.
     Bursaspora MegaStore kazandırma adına önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Eren, şöyle devam etti:
     Atatürk Stadı yanındaki Bursastore mağazamızda oluşan kuyrukları görünce üzülüyorum. Hedeflerimiz arasında Türkiyede eşi benzeri bulunmayan Avrupada örnekleri olan MegaStore yapmak var. Yeni yapılacak olan statta inşallah bu projeyi hayata geçireceğiz. Bu yapılacak çalışmalar ile kulübümüze büyük maddi katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Modern satış tekniğini kulüp olarak yakalamamız gerekiyor.
     (DAT-KAK)
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER