Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -"Yurdum Spor Yapıyor" etkinliği


DÜZCE (A.A) - "Yurdum Spor Yapıyor" projesi kapsamında spor branşı tanıtımlarına başlandı.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, "Yurdum Spor Yapıyor" projesi kapsamında Düzce Üniversitesi (DÜ) Kredi Kurtlar Kurumu Beçi Yurdunda Badminton branşının tanıtımını gerçekleştirdi.
     Proje kapsamında antrenörler, belirlenen günlerde yurt öğrencilerine kendi spor branşları hakkında bilgiler verecek ve öğrencilerin spor yapmalarına olanak sağlanacak.
     Bu çerçevede ilk tanıtım toplantısı antrenör Barış Kılıçkaya ile gerçekleştirildi.
     Kılıçkaya, badminton sporunun inceliklerini anlatarak, öğrencilerin ücretsiz olarak kurslara katılabileceğini belirtti.
    
     -"Yetenek Avcısı" Düzcede-
    
     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaştan vatandaşı spora teşvik etmek amacıyla organize edilen "Yetenek Avcısı AVMlerde" etkinliği, 14 Mayıs Salı günü Düzcede yapılacak.
     Proje kapsamında düzenlenecek etkinliklerde sporcular her türlü spor branşını yakından tanıma, istedikleri spor branşları hakkında bilgi edinme ve etkinliklere kendileri de katılarak öğrenme ve eğlenme fırsatı bulacak.
    
     -Yığılcada, kayın yetiştirme çalışmaları
    
     Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü, ormanlardaki kayın yetiştirme çalışmalarına hız verdi.
     İşletme Müdürü Hüseyin Bulut yaptığı açıklamada, "Müdürlük olarak kayın ormanlarında 2012 yılı sonbaharında yapmış olduğumuz Orman Gülü temizliği sonucunda temizlik yapılan sahalarda İlkbahar çimlenmeleri yüzlerimizi güldürdü. Yapılan emek ve harcamaların neticelenmesi çalışanlarımızı da mutlu etti" dedi.
     Bulut, "Titiz ve zamanında yapılan çalışmalarla ormanların geleceği güvence altına alınacaktır. 2012de yaptığımız çalışmaların neticesinde kayınların yüksek oranda çimlenmesi bizleri mutlu etti, emeği gecen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Akif Karslı - Barış Zengin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER